Είστε εδώ: Αρχική > Πληροφορίες

Πληροφορίες

Ταυτότητα Περιοδικού


Όνομα : IC / I See / Βλέπω
Εκδότης : Κωνσταντίνος Γκουτζής (thunder@isee.gr)
Ίδρυση : Ιανουάριος 2000
Ιστοχώρος : http://www.isee.gr
Τύπος : Ελληνικό Ηλεκτρονικό Περιοδικό (Hellenic e-zine)
Πνεύμα : Το IC παρατηρεί και καταγράφει τις εξελίξεις στη ζωή και την τεχνολογία, σε μια εποχή όπου η τεχνολογική επανάσταση είναι στο απόγειό της και η "κυβερνοκουλτούρα" γίνεται τρόπος ζωής.


 

Σημειώσεις / Διακρίσεις


Ο HTML κώδικας του περιοδικού μας έχει ελεγχθεί από τον οργανισμό "World Wide Web Consortium" και συμμορφώνεται με την έκδοση 4.01


Ο CSS κώδικας του περιοδικού μας έχει ελεγχθεί από τον οργανισμό "World Wide Web Consortium" και συμμορφώνεται με την έκδοση 2.0


 

Τεχνικά Στοιχεία


Η σελίδα είναι συμβατή με κάθε λειτουργικό σύστημα και φυλλομετρητή διαδικτύου ο οποίος υποστηρίζει :


Το περιεχόμενο έχει δοκιμαστεί και αποδίδεται σωστά στους εξής φυλλομετρητές διαδικτύου :


Για καλύτερη απόδοση αυτής της ιστοσελίδας χρειάζεστε τουλάχιστον 800x600 ανάλυση με 256 χρώματα.


 

Πνευματικά Δικαιώματα

Ο σχεδιασμός του ιστοχώρου έγινε από τον εκδότη. Κάθε λογότυπο και γραφικό είναι πνευματική ιδιοκτησία του ιδίου εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Αναδημοσίευση οποιουδήποτε στοιχείου (γραφικά, κείμενα) επιτρέπεται μόνο μετά από σχετική συνεννόηση με το περιοδικό.

Τα κείμενα και οι εικόνες που αποστέλλονται στο περιοδικό, εφόσον συμπεριληφθούν στην ύλη του, προστατεύονται από τα πνευματικά δικαιώματα του "IC e-zine".

Απαγορεύεται η χρήση, η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή και κάθε είδους παραποίησή ή εκμετάλλευση, ψηφιακή και μη, μέρους ή ολόκληρου του περιεχομένου του ιστοχώρου, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια από τον εκδότη, σύμφωνα με το Νόμο 2121/93 περί προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.


 

Όροι Χρήσης

Το IC αντικατοπτρίζει τις απόψεις των αρθρογράφων του και όχι αναγκαστικά του server όπου φιλοξενείται ή οποιουδήποτε ISP χρησιμοποιούν οι υπεύθυνοι. Όλο το υλικό που περιέχεται σε αυτόν τον ιστοχώρο είναι πνευματική ιδιοκτησία του "IC e-zine" εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά.

Σύμφωνα με το άρθρο 19 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: «Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται σε δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσμο».

Σαν Έλληνες πολίτες που απολαμβάνουν τη δημοκρατία, έχουμε το δικαίωμα να εκφράσουμε κόσμια τις απόψεις μας, χωρίς να υποστούμε νομικές κυρώσεις. Το IC διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει ή να βελτιώνει το ήδη υπάρχον υλικό οποιουδήποτε τομέα χωρίς καμία προειδοποίηση και υποχρέωση.

Κείμενα, φωτογραφίες και οποιοδήποτε άλλο υλικό αποστέλλεται στο περιοδικό μπορεί να δημοσιευθεί και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του αποστολέα, εκτός αν αναγράφεται διαφορετικά, ενώ συμπεριλαμβάνεται στο copyright του περιοδικού.

Σε περίπτωση που τα εξωτερικά υλικά είναι προϊόντα κλοπής ή έχει απαγορευτεί η ελεύθερη δημοσίευσή τους, ευθύνεται αποκλειστικά ο αποστολέας και όχι το περιοδικό. Το IC e-zine δεν είναι υποχρεωμένο να ερευνά τα πνευματικά δικαιώματα του υλικού που αποστέλλεται σε αυτό.

Το IC δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο των ιστοχώρων που περιλαμβάνονται στον τομέα "Συνδέσεις" ούτε αναγκαστικά συμφωνεί ή διαφωνεί με τις απόψεις που εκφράζονται εκεί.

Η ανάγνωση αυτού του ιστοχώρου είναι επιλογή σας, την οποία πήρατε έχοντας αποδεχτεί όλα τα παραπάνω. Σας ευχαριστούμε.


 

Διατήρηση Απορρήτου

Το IC e-zine δεν αποστέλλει cookies προς τους χρήστες του. Οι διευθύνσεις των μελών της "Λίστας Επικοινωνίας" παραμένουν μυστικές και δεν πρόκειται να δοθούν σε κανέναν, σε οποιαδήποτε περίπτωση. Κάθε πληροφορία που αποστέλλεται με οποιονδήποτε τρόπο στο περιοδικό διέπεται από το Νόμο 2472/97 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.